Bereidingstijd tijgerpapje | Bereidingstijd tijgerbroodjes |
Bereiding: 35 minuten |
Bereiding: 30 minuten Rijzen: 1 uur 30 minuten Oven: 25 minuten |
Ingrediënten tijgerpapje
- 20 cl. Warm water (80 °C)
- 50 gr. Paneermeel
- 10 gr. Suiker
- 5 gr. Verse gist
- 1 el. Olijfolie
- Snuifje zout
Bereiding tijgerpapje
Meng het water met het paneermeel en laat afkoelen. Voeg vervolgens de gist en de suiker toe en meng goed. Voeg na 30 minuten zout en olie toe en meng nogmaals goed.
Ingrediënten tijgerbroodjes
- 375 gr. Eiwitrijke tarwebloem (12,5 %)
- 125 gr. Fijn volkoren tarwemeel
- 25 gr. Biologische meelverbeteraar voor bruin brood
- 25 gr. Verse gist
- 32 cl. Ijskoud water
- 1 tl. Zout
Bereiding tijgerbroodjes